Babysits aplikácia

Babysits aplikácia

Od Babysits
4 min čítania

Okrem našej Babysits platformy môžete tiež použiť našu Babysits aplikáciu. Ak si radšej rezervujete opatrovanie detí alebo odpovedáte na správy prostredníctvom telefónu, môže sa vám aplikácia Babysits hodiť!

V dnešnej dobe už takmer nikto nemá čas sadnúť si za stôl, zapnúť počítač alebo notebook a skontrolovať, či nedostal nejaké správy. Takmer každý nosí telefón stále so sebou, takže je jednoduchšie si novú správu skontrolovať na telefóne. Okrem toho môžete dokonca nájsť opatrovateľku alebo opatrovanie detí pri ceste vo vlaku, sledovaní futbalových tréningov svojho dieťaťa alebo oddychovaní na pohovke. Prostredníctvom aplikácie Babysits nájdete opatrovateľku alebo opatrovanie detí kedykoľvek a kdekoľvek.

Babysits Aplikácia

Pozrite si, kto je vo vašej oblasti

Už pred registráciou môžete zistiť, kto žije vo vašej oblasti, aby ste vedeli, či existujú ‘kandidáti’, ktorí sú pre vás a vaše potreby vhodní. Pomocou aplikácie Babysits môžete dokonca na mape zistiť, kto býva blízko vás.

Filtrujte pre svoje potreby

Pomocou filtrov v aplikácii môžete filtrovať pre svoje potreby. Chcete opatrovateľku s hodnotením a referenciami, ktorá je v konkrétnom veku alebo s minimálne dvojročnou praxou? Chcete rodinu, ktorá hľadá pomoc s domácimi úlohami? S filtrami ľahko nájdete tú pravú opatrovateľku pre vás!

Pozrite si profily

Skontrolujte profily používateľov Babysits. Pozrite si ich profilové videá, prezerajte si profilové obrázky, prečítajte si ich motiváciu, referencie a hodnotenia, skontrolujte ich overenia a dostupnosť.

Dajte svojim obľubeným používateľom srdiečko

Ak nájdete rodinu alebo opatrovateľku, ktorá sa vám páči, môžete ich profilu dať srdce, takže pri ďalšom použití aplikácie budete môcť tohto konkrétneho používateľa ľahko a rýchlo nájsť. Vďaka tomu je vaše rozhodnutie oveľa jednoduchšie, pretože si nemusíte pamätať všetky profily, ktoré sa vám páčili!

Zaregistrujte sa

Prostredníctvom aplikácie Babysits sa môžete zaregistrovať pomocou svojho používateľského mena a hesla alebo pomocou svojho Google, Apple alebo Facebook účtu. Vďaka tomu sa môže každý jednoducho zaregistrovať.

Vytvorte si profil a uveďte svoje potreby

Našli ste vo svojom okolí dostatok opatrovateliek alebo rodičov a chcete sa s nimi skontaktovať? Potom je čas vytvoriť si profil. Prostredníctvom aplikácie Babysits môžete jednoducho vyplniť informácie o sebe a svoje potreby. Ste opatrovateľka a chcete pomôcť aj s domácimi úlohami, alebo môžete pracovať iba cez víkendy? Uveďte to vo svojom profile, aby si rodičia mohli prečítať všetky tieto dôležité informácie. Ako rodičia môžete dať jednoducho vedieť, aká rodina ste a akú opatrovateľku hľadáte. Keď budete vo vašom profile skutočne konkrétny, je pre ostatných používateľov jednoduchšie „spoznať vás“, zistiť, či by vyhovovali vašim požiadavkám, a môžete tak nájsť dokonalé opatrovanie priamo pre vás.

Viditeľnosť

Vyberte viditeľnosť svojho profilu. Prostredníctvom aplikácie si môžete zvoliť, či chcete ponechať svoj profil súkromný, viditeľný pre všetkých, alebo či ho môžu zobraziť iba používatelia Babysits.

Profilové video

Prostredníctvom profilového videa poskytuje prvý pohľad na to, kto osoba za profilom je, vďaka čomu sú profil aj osoba spoľahlivejšie. Preto môžete prostredníctvom aplikácie nahrať profilové video. Ukážte svoju tvár a dajte ostatným používateľom vedieť, kto ste a čo hľadáte. Profilové video povie viac ako 1 000 fotografií a vysoko ho odporúčame.

Kontaktujte

Počkajte, kým dostanete správu, alebo správy odošlite sami. Okrem toho budete dostávať oznámenia z aplikácie, takže vám už neunikne žiadna správa od používateľa Babysits.

Prečítajte si tipy a triky

Teraz môžete cez našu aplikáciu tiež čítať naše komunitné články. Články sú určené pre používateľov, ktorí radi dostávajú ďalšie tipy a triky:

Vyťažte Babysits na maximum pomocou aplikácie Babysits!

Pripojte sa k opatrovateľskej komunite!

Zaregistrujte sa zadarmo