5 krokov na nájdenie dokonalej opatrovateľky

5 krokov na nájdenie dokonalej opatrovateľky

Od Babysits
3 min čítania

Neviete nájsť tú ideálnu opatrovateľku pre vašu rodinu? S Babysits môžete ľahko nájsť opatrovateľku online bez toho, aby ste prechádzali komplikovaným procesom agentúr. Môžete ľahko preveriť kandidátov podľa svojich potrieb a začať kontaktovať ľudí v priebehu niekoľkých minút. Prečítajte si našich 5 tipov, ktoré vám pomôžu nájsť perfektnú opatrovateľku pre budúci večer strávený vonku bez detí.

Ako nájsť opatrovateľku kroky

Aké sú vaše potreby?

Chcete, aby pre vás opatrovateľka pracovala pravidelne? Alebo hľadáte iba jednorazové opatrovanie? Ujasnite si, čo chcete, a jasne to špecifikujte v popise svojho profilu. Týmto spôsobom jasne zdelíte informácie o sebe a svojej rodine opatrovateľkám, ktoré hľadajú prácu.

Aké sú vaše požiadavky?

Na svojom profile dajte opatrovateľkám vedieť, kedy ich potrebujete, aké úlohy chcete, aby vykonávali a koľko ste ochotní zaplatiť. Buďte čo najkonkrétnejší - to vám pomôže upútať pozornosť opatrovateliek, ktoré spĺňajú vaše požiadavky.

Pripravený hľadať?

Ako nájsť opatrovateľku kroky
cez Giphy

Pomocou stránky na vyhľadávanie vyhľadajte opatrovateľky vo vašej oblasti. Môžete filtrovať podľa dostupnosti, skúseností a zručností. Odporúčame vám, aby ste sa pozreli na naše superopatrovateľky: majú nadpriemernú mieru a čas odozvy a vynikajúce hodnotenie od ostatných rodičov.

Ktoré atribúty sú pre vás najdôležitejšie?

Pri hľadaní opatrovateľky je dôležité vybrať niekoho, kto vyhovuje potrebám vašej rodiny. Rodičia najčastejšie hľadajú opatrovateľku, ktorej dostupnosť sa zhoduje s ich potrebami. Dôležitá je však aj opatrovateľka s vynikajúcim hodnotením a dlhoročnými skúsenosťami. Pohľad na predchádzajúce skúsenosti kandidátov a prípadné referencie, ktoré môžu mať, vám navyše môže pomôcť rozhodnúť sa, koho si vybrať za svoju dokonalú opatrovateľku.

Teraz ste pripravení zamestnávať!

Ako nájsť opatrovateľku kroky
cez Giphy

Akonáhle využijete Babysits službu správ na kontaktovanie opatrovateľky a máte z nej dobrý pocit, dohovorte si úvodnú schôdzku, aby ste ich mohli osobne spoznať. Majte na pamäti, že aj vaše deti by mali s opatrovateľkou vychádzať a cítiť sa pri nej pohodlne. Keď ste zvážili svoje možnosti a vybrali ste si, je čas naplánovať si prvú Babysits rezerváciu a predstaviť svojim deťom ich novú opatrovateľku!


Máte pred sebou nejakú udalosť alebo stretnutie, ale nemáte ešte dohodnuté, kto sa postará o vaše deti? Máme pre vás riešenie! Zaregistrujte sa na Babysits a nájdite opatrovateľku ešte dnes!

Pripojte sa k opatrovateľskej komunite!

Zaregistrujte sa zadarmo