Čo sú Babysits odznaky?

Čo sú Babysits odznaky?

Od Babysits
5 min čítania

Pri hľadaní opatrovateľky alebo opatrovania detí je jednou z prvých vecí, na ktoré by ste mali myslieť, vaša viditeľnosť. Aby ste zlepšili svoju viditeľnosť, získajte viac odznakov!

Odznaky sú spôsobom, ako zlepšiť svoju pozíciu vo vyhľadávaní na platforme. Čím viac odznakov získate, tým vyššia je pravdepodobnosť, že vás ostatní používatelia Babysits kontaktujú.

Získanie odznakov nie je len o zvýšení viditeľnosti, ale aj o budovaní motivovanej komunity prostredníctvom podporovania vysoko kvalitných a overených profilov.

To znamená, že mať kompletný profil a často spolupracovať s platformou Babysits zvýši vaše šance na nájdenie skvelej práce s deťmi alebo dokonalej opatrovateľky.

V nasledujúcom videu uvidíte, ako môžete odomknúť všetky Babysits odznaky:

Ak chcete vedieť všetky špecifické funkcie každého odznaku, pokračujte v čítaní!

Babysits odznaky sú zobrazené s našim milým maskotom Barrym, ktorý je vždy pripravený pomôcť Babysits komunite! Pozrite sa na obrázok nižšie a uvidíte všetky odznaky:

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

Ako môžem získať odznaky?

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

1. E-mail overený - Najskôr by ste si mali vytvoriť profil a overiť svoj e-mail, aby ste mohli zahájiť svoju cestu s Babysits!

2. Profilová fotka - Po potvrdení svojej e-mailovej adresy ste pripravení pridať si profilovú fotku. Najskôr je potrebné nahrať profilový obrázok. Ak chcete nasnímať dokonalú profilovú fotografiu, uistite sa, že sa pozeráte priamo do fotoaparátu a máte obyčajné biele pozadie bez filtra. Vyhýbajte sa doplnkom, ako sú slnečné okuliare alebo čiapky, a zabezpečte si dobré osvetlenie.

3. Rozšírený popis profilu - Je dôležité sa predstaviť a upresniť, prečo hľadáte prácu alebo opatrovateľku.

4. Profilové video - To veľmi odporúčame, pretože video o vás povie viac ako fotka. Pri vytváraní svojho profilového videa sa snažte využiť celých 40 sekúnd, ktoré sú k dispozícii, aby ste boli jasní, výstižní a - čo je najdôležitejšie - sami sebou!

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

5. Overený účet - Sme dôveryhodná platforma na stráženie detí a ako taká poskytujeme používateľom možnosť overiť svoju totožnosť pomocou preukazu totožnosti. Pre viac informácií kliknite tu.

6. Prvá referencia - Ak chcete, aby bol váš profil ešte profesionálnejší a dôveryhodnejší, mali by ste požiadať o referenciu. Referencie sú skvelým spôsobom, ako dať ostatným ľuďom vedieť, že sa na vás a vašu prácu môžu spoľahnúť.

7. Prepojené s Facebookom - Prepojte svoj účet s Facebookom a objavte svoje dôveryhodné spojenia s rodičmi a opatrovateľkami.

8. Prepojené s Apple - Prepojte sa s Apple a overte svoj účet.

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

9. Prepojené s Google - Prepojte sa s Google a objavte svoje dôveryhodné spojenia s rodičmi a opatrovateľkami.

10. Prepojené s LinkedIn - Prepojte sa s LinkedIn a overte svoj účet.

11. Sleduje na Facebooku - Sledujte Babysits na Facebooku a objavujte tipy, triky a fantastické nápady.

12. Sleduje na Instagrame - Sledujte Babysits na Instagrame, kde nájdete tvorivé nápady, recepty pre deti a tipy pre opatrovateľky a rodičov.

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

13. LinkedIn profesionál - Ste profesionál, takže sledujte Babysits na LinkedIn, aby ste boli informovaní o úspechoch spoločnosti a o ďalších zákulisných informáciách!

14. Zdieľané na Facebooku - Zdieľajte svoj profil na Facebooku a dajte tak svojim priateľom vedieť o svojom novom profile!

15. Zdieľané na Twitteri - Zdieľajte svoj profil na Twitteri a oslovte ešte viac ľudí!

16. Dostupnosť aktualizovaná - Či už hľadáte prácu alebo opatrovateľku, je skutočne dôležité dať ostatným vedieť, kedy ste k dispozícii/na kedy niekoho potrebujete. Týmto spôsobom bude ľahšie nájsť tú správnu zhodu.

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

Nové: 17. Telefónne číslo overené - Overte svoje telefónne číslo tu, aby bol váš profil spoľahlivejší.

18. Rozoslanie môjho plagátu - Stiahnite si a rozošlite svoj osobný plagát, aby ste zvýšili svoje šance aj v offline opatrovateľskej komunite.

19. Prvá rezervácia - S rodičom alebo opatrovateľkou sa môžete stretnúť pomocou nášho plánovača rezervácií. Pomôže vám to mať prehľad o všetkých vašich rezerváciach.

20. Prvé hodnotenie - Ako prebehlo opatrovanie? Dúfame, že to išlo naozaj dobre! Ak je to tak, môžete požiadať používateľov, s ktorými ste boli v kontakte, aby vám napísali hodnotenie.

Získajte odznaky, aby ste zlepšili svoju viditeľnosť

21. Prvá opakovaná rezervácia - Chcete pracovať znova s tou istou osobou? Naplánujte si ďalšie opatrovanie s rovnakým používateľom.

22. Nedávne prihlásenie - Ak chcete, aby ste sa zobrazovali na prvej stránke výsledkov vyhľadávania Babysits, musíte sa prihlásiť každých pár dní!

Barry, Babysits Maskot!


Odznaky sa môžu zdať ako veľa na pochopenie, ale iba vytvorením a zverejnením svojho profilu ste už takmer na pol ceste.

Čím viac odznakov Babysits používatelia získajú, tým je platforma dôveryhodnejšia! Začnite hneď teraz, aby ste mohli byť súčasťou tejto úžasnej opatrovateľskej komunity!

Pripojte sa k opatrovateľskej komunite!

Zaregistrujte sa zadarmo