Umenie a tvorenie s listami - Tvorivé nápady z lístia pre deti

Umenie a tvorenie s listami - Tvorivé nápady z lístia pre deti

Od Babysits
3 min čítania

Buďte kreatívni s touto jedinečnou detskou tvorivou aktivitou z listov a kvetov! Pomocou listov a kvetov vytvorte skvelú zmenu účesu.

Umenie z lístia, zmena účesu s deťmi | Krok za krokom

SPoločné tvorenie s deťmi sú jednou z najlepších vecí, ktoré môžete spolu robiť. Takže, vezmite si svoje umelecké materiály a pripravte sa, pretože tu máme ďalšiu zábavnú aktivitu zameranú na prírodu!

Vždy ste túžili mať iný účes? Potom si urobte radosť týmto tvorivým projektom a vytvorte krásny účes z lístia a kvetov. Nie je nič lepšie ako tvoriť z farebného lístia a táto umelecká a tvorivá aktivita je ideálna na daždivý deň a pre kreatívne deti!

Čo budete potrebovať:

  • Biely alebo farebný papier
  • Ceruzky, pastelky alebo fixky
  • Nožnice
  • Listy a kvety
  • Lepidlo

1. Nakreslite seba alebo svojich priateľov

Komu chcete zmeniť účes ako prvému? Chcete dať nový účes svojim priateľom alebo si chcete sami vytvoriť nový účes? Bez ohľadu na to, koho si vyberiete, prvým krokom je nakreslenie tváre. Môžete to urobiť na hárok papiera. Najskôr nakreslite veľký kruh a nakreslite do neho rysy ľudskej tváre. Venujte pozornosť tomu, akú farbu majú oči osoby, ktorú kreslíte, či majú pehy, a nezabudnite nakresliť krásny úsmev! Keď nakreslíte tvár, môžete pokračovať a tvár vystrihnúť nožnicami.

Tip: Použite hrniec na nakreslenie obrysu hlavy. Týmto spôsobom ľahko nakreslíte dokonale okrúhlu hlavu na tvár.

Tip: Na strihanie tváre by mali dohliadať rodičia alebo opatrovateľka. Používanie nožníc môže byť pre malé deti nebezpečné.

detská kresba tváre

2. Urobte s vlasmi niečo bláznivé!

Konečne je čas na vlasy! Dlhé vlasy, krátke vlasy, divoké vlasy, môžete si ich urobiť také šialené alebo také pekné, ako chcete! Nachystajte si svoje listy a kvety a dodajte tvári, ktorú ste nakreslili, krásny nový účes.

listové umenie

Vystrihnutú tvár položte na nový kus papiera. Môže to byť biely papier alebo iná farba, aby ste vytvorili pekný kontrast! Naukladajte listy a kvety okolo tváre, až kým nebudete úplne spokojní s novým účesom, ktorý ste vytvorili!

tvorenie z lístia pre deti

3. Čas na doplnky

Čo je to však nový strih bez štýlových doplnkov! Vždy nosíte čelenku, čiapku alebo roztomilé náušnice? Pridajte ich do svojho umeleckého projektu z listov! Tu sa môžete ubezpečiť, že premena je úplným úspechom!

listové umenie pre deti

A ste spokojný so svojou premenou? Potom je čas nalepiť tvár, listy a kvety na nový kus papiera. A tadá! Dokončili ste svoj prvý účes z listov a kvetov! Môžete ich vyrobiť omnoho viac! Napríklad my sme pre vašu inšpiráciu vyrobili tri.

listové tvorivé umenie


Aj vám sa páčil tento tvorivý projekt? Potom si pozrite naše ďalšie zábavné výtvory pre deti!! Chcete sa s nami podeliť o svoje krásne tvorivé výrobky? Radi by sme ich videli! Označte nás @babysits na Instagrame alebo Facebooku.

Pripojte sa k opatrovateľskej komunite!

Zaregistrujte sa zadarmo