Opatrovateľské nevyhnutnosti

Opatrovateľské nevyhnutnosti

Od Babysits
3 min čítania

Pri opatrovaní detí je dobré vziať si so sebou tašku so všetkými potrebnými vecami, ktoré vám pomôžu prekonať núdzové situácie, s ktorými sa môžete stretnúť. Očakávajte neočakávané! Je tiež dobré mať pripravené hry atď., aby sa malé deti nenudili.

Ako by ste si mali zabaliť svoju výbavu na opatrovanie detí?
Najskôr je dobré vziať si tašku. Ak si pre novú prácu tašku kupujete, je dobré kúpiť si takú, ktorá má dostatok miesta na všetko potrebné na opatrovanie. Uistite sa, že je taška univerzálna, takže ju môžete použiť na školské výlety, nákupy atď.

#tetrischallenge taška opatrovateľky

#tetrischallenge

1. Prineste si so sebou materiál na kreslenie a tvorenie

Máte pracovať ako opatrovateľka a neviete, ako zabaviť dieťa? Babysits ponúka skvelé návrhy. Vezmite si materiály, ako sú papier, nožnice a fixky, a prineste z domu nejaké nepoužité predmety, ktoré môžete tvorivo premeniť na umelecké diela. Môžete vytvoriť pretekárske autá z roliek od toaletného papiera alebo zvieratká z kartónu z farebného papiera.

2. Prineste so sebou nejaké hry

Spoločenské hry ako „Hady a rebríky“ alebo „Hádaj, kto“ sú vždy úspechom u dospelých aj detí. Tento druh zábavy je určite lepší ako čokoľvek, čo sa dá nájsť na technologických zariadeniach ako tablety či smartfóny. Spoločenské hry trénujú myseľ. V prípade, že deti majú problémy so spánkom, môžete im na povzbudenie priniesť aj plyšového medvedíka.

3. Ak máte doma lekárničku, prineste ju

Ak rodičia nevlastnia lekárničku, nezabudnite si priniesť vlastnú. Majte ju v taške a uistite sa, že obsahuje leukoplast, gázu, dezinfekčný prostriedok a všetko, čo potrebujete na zvládnutie malých núdzových situácií. V týchto situáciách je ale vždy lepšie zabrániť nepredvídaným udalostiam, ako sú pády alebo malé rezy.

4. Telefón

Váš mobilný telefón by vás vo všeobecnosti nemal rušiť pri akejkoľvek práci, najmä keď pracujete ako opatrovateľka. Ale v prípade núdze je nevyhnutné mať ho pri sebe. Uistite sa, že máte prístup ku všetkým núdzovým kontaktom, ktoré potrebujete. Buďte vždy pripravení zavolať v prípade neočakávaných udalostí alebo problémov s deťmi.

5. Ingrediencie na chutný recept

Je varenie vašou najväčšou vášňou? Prineste si so sebou všetko, čo potrebujete na prípravu zdravého dezertu. Popoludnie strávte ako kuchár pri výuke svojich žiakov. Vopred sa spýtajte rodičov na akékoľvek intolerancie potravy a povolenie na varenie v kuchyni.

Ďalej sa vopred spýtajte rodičov, aké záujmy majú ich deti: sú tu také, ktoré milujú bábiky, tie, ktoré radi čítajú knihy, a tie, ktoré milujú hudbu. Postupujte podľa týchto informácii, aby ste boli pripravení na všetko. Bude z vás tak dokonalá opatrovateľka. Vyššie uvedený zoznam nie je povinný; napríklad ak máte opatrujete batoľa, môžete si priniesť nejaké plyšové zvieratká na hranie.

Pripojte sa k opatrovateľskej komunite!

Zaregistrujte sa zadarmo